Image description
Zoekmachine marketing
Bij een website draait alles om gevonden worden

Zoekmachine marketing

Een mooie website trekt nog geen bezoekers wanneer hij niet gevonden wordt. STICKYWALL CMS helpt u bij het vindbaar maken van uw website en helpen zowel de inhoud als de vindbaarheid te verbeteren. Dit kan op verschillende manieren:

Google Analytics

Door het implementeren van Google Analytics kunt u zien hoeveel bezoekers uw website bezoeken, maar dat niet alleen. U kunt ook zien waar deze bezoekers vandaan komen (zowel geografisch als via welke website), welke pagina's worden bekeken, etc. Op deze manier kunt u de inhoud van de website verbeteren en zo meer relevante bezoekers trekken.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Naast het implementeren van de statistieken kan STICKYWALL CMS helpen om deze te analyseren. Op basis daarvan en up-to-date kennis over zoekmachines stelt STICKYWALL CMS een plan op om uw website te optimaliseren. Uiteindelijk wordt uw website beter gevonden op de meest relevante termen.Daarnaast zijn er meer zaken van invloed op de ranking in (met name) Google zoals interne links, gebruik van (niet te lange) titels, naamgeving en grootte van afbeeldingen en ALT-tags.

Google Adwords

Naast het optimaliseren van de resultaten in de zoekmachines wordt met behulp van betaalde advertenties de vindbaarheid vergroot. Google Adwords kan ingezet worden op bepaalde relevante zoekwoorden om op basis van de resultaten de vindbaarheid verbeteren. Dit alles met het doel om de website vindbaarder te maken, meer doelen te behalen en meer relevante bezoekers en leads op uw website te krijgen.

BETER GEVONDEN WORDEN? 

BEL 0571-274945 OF MAIL NAAR INFO@STICKYWALLCMS.NL OF KOM EENS LANGS!

>
<