Image description
Het StickyWall CMS
Één layout en toch altijd weer een unieke website!

Het StickyWall CMS

Een duidelijke overzichtelijke website met bruikbare functionaliteiten, waarin u snel de juiste informatie kunt vinden. Eén layout voor alle websites! En daarom één hele scherpe prijs! En toch ziet elke website op basis van het STICKYWALL CMS er weer compleet anders uit! Met slechts een logo of huisstijl als basis heeft u binnen één of enkele dagen een volledig nieuwe STICKYWALL-website!

Kenmerken

De homepage is als het ware de voorpagina van de website, net zoals bij een krant. Daar komt de klant vaak bij u binnen, daar vind hij of zij direct al de belangrijkste informatie in het kort, met de mogelijkheid om vervolgens elders op de website meer informatie te vinden. Welke onderwerpen dat zijn, bepaalt u zelf. Het STICKYWALL CMS zorgt voor de vorm, u voor de inhoud! 

Het STICKYWALL CMS BASIS heeft  de volgende modules.

Het STICKYWALL CMS LIGHT kent enkele beperkingen ten opzichte van de basis-versie, maar is nog steeds een zeer compleet content management system (CMS) en daardoor dé ideale instap-mogelijkheid voor een nóg scherper bedrag!

Flexibel te gebruiken

Elke module kan voor meerdere doeleinden in te zetten zijn en dus eventueel meerdere keren op de website gebruikt worden. Bekijk de mogelijkheden als u modules vaker wilt gebruiken of als u andere modules zoekt.

Beheren zonder webkennis

De meeste ondernemers zijn geen webprogrammeurs. Degene die dat wel zijn bouwen namelijk hun eigen website. Daarom helpt het STICKYWALL CMS u daarbij. Het STICKYWALL CMS blinkt uit in eenvoud en duidelijkheid. Om de website te beheren logt u in met een persoonlijk uniek wachtwoord. Aan de beheerkant is de website door iedereen, ook zonder specifieke webkennis, inhoudelijk volledig zelf aan te passen. STICKYWALL CMS helpt u bij het vullen van de website om zowel de inhoud als de vindbaarheid te verbeteren.

Stabiel en vindbaar

Het nieuwe STICKYWALL CMS is gebaseerd op het wereldwijd ondersteunde platform voor CMS-websites MODX. Dit platform blinkt uit vanwege de vindbaarheid, stabiliteit en flexibiliteit. 

Aan te passen aan uw specifieke wensen

Het basis STICKYWALL CMS voorziet in veel mogelijkheden voor uw website, maar elke branche heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken. Uiteraard is het STICKYWALL CMS aan uw specifieke wensen aan te passen. Het CMS biedt, naast diverse extra modules, vele mogelijkheden voor een customized website.

AVG

Met de komst van de Wet op de Privacy is het STICKYWALL CMS standaard voorbereid met enkele functies die de veiligheid van uw website garanderen. De meest in het oog springende aanpassing is dat uw website standaard achter een beveiligde SSL-verbinding zit. Dat ziet u door de https:// voor uw url. Sommige browsers geven aan dat het een veilige website betreft of er wordt een groen slotje getoond naast de url.

E-mail

Bij uw STICKYWALL CMS hostingspakket hoort e-mail met door u gekozen mailadressen.

Domeinnaam + hosting

Bij de hosting is 1 .nl domeinnaam naar keuze inbegrepen. Daanaast neemt u bij een STICKYWAL CMS een hostingspakket af voor minimaal 1 jaar, waarna per maand opzegbaar. 

Helpdesk

Uiteraard staat het team van STICKYWALL CMS persoonlijk voor u klaar als u toch nog vragen heeft. Geen wachttijden, tickets die aangemaakt moeten worden of een antwoordapparaat. Direct iemand aan de lijn die u zal helpen, in principe 24 uur per dag, 7 dagen per week! Ook dat is STICKYWALL CMS! 

 

DIRECT EEN STICKYWALL CMS BESTELLEN? 

BEL 0571-274945 OF MAIL NAAR INFO@STICKYWALLCMS.NL OF KOM EENS LANGS!

>
<