StickyWall

StickyWall

Zelf uw website bijhouden, dat bespaart kosten, tijd (ja echt waar!) én is nog leuk om te doen ook met eenvoudige StickyWall CMS. Het StickyWall CMS onderscheidt zich door eenvoud. Zowel wat layout als wat beheer betreft. Want het StickyWall CMS kent in de basis maar één layout! En toch lukt het om elke website uniek te maken. Kijk maar naar deze website. Prachtig toch? Door jarenlange ervaring in websites bouwen weten de medewerkers van StickyWall als geen ander wat u met uw website wilt kunnen. Laat u overtuigen!

Eenvoud

Een duidelijke overzichtelijke website zonder poespas, waarin de klant snel de juiste informatie kan vinden. Eén layout voor alle websites! En toch ziet elke website op basis van het StickyWall CMS er weer anders uit! Met slechts een logo of huistijl heeft u binnen enkele dagen een volledig nieuwe StickyWall-website! Door gebruik van templates, zeg maar voorgeprogrammeerde pagina's, ziet elke pagina van uw website er keurig uit. StickyWall bepaalt de vorm, u de inhoud!
Aan de beheerkant is de website door iederen, ook zonder specifieke webkennis, volledig zelf aan te passen. Vrijwel alle informatie is door uzelf te uploaden, te plaatsen en te wijzigen. Geen beperking in het aantal subpagina's. Elke pagina is door de hele website te koppelen aan andere pagina's. Integratie van een nieuwsmodule, foto-albums en uitgebreide contactpagina.

Kenmerken

Nog even in een overzicht de mogelijkheden die het StickyWall CMS biedt:

  • onbeperkt aantal hoofd- en subpagina's
  • standaar met diverse modules (onder andere nieuws, albums, porfolio, contact)
  • vaste templates (dus geen zorgen over de layout)
  • pagina-functie te bepalen met verschillende templates
  • volledige vrijheid in de plaatsing van de pagina's
  • koppeling van pagina's met homepage
  • modules onbeperkt te koppelen aan pagina's
  • beheer in het nederlands


Vindbaarheid

Het nieuwe StickyWall CMS is gebaseerd op het wereldwijd ondersteunde platform voor CMS-website MODX. Dit platform blinkt uit vanwege de vindbaarheid. StickyWall helpt u bij het vullen van de website zowel de inhoud als de vindbaarheid te verbeteren.

Uit te breiden

Het basis StickyWall CMS is natuurlijk aan uw wensen aan te passen. MODX biedt vele mogelijheden voor een customized website. Het Content Management System (CMS) is door de webbouwer zelf aan te passen, waardoor het voor beheerders zeer overzichtelijk en eenvoudig gemaakt kan worden. Verder is beveiliging en doorvoeren van updates bij MODX beter dan bij concurrenten zoals Wordpress en Joomla. Meer weten? Gewoon even mailen of bellen en wij brengen u op de hoogte van de mogelijkheden!

Help

Uiteraard staat het team van StickyWall CMS persoonlijk voor u klaar als u toch nog vragen heeft. Geen wachttijden, tickets die aangemaakt moeten worden of een antwoordapparaat. Direct iemand aan de lijn die u zal helpen. Ook dat is StickyWall CMS!

Bel 0571-274945 als u vragen of problemen heeft!