StickyWall

StickyWall

Zelf uw website bijhouden, dat bespaart kosten, tijd (ja echt waar!) én is nog leuk om te doen ook met het eenvoudige StickyWall CMS. Het StickyWall CMS onderscheidt zich door eenvoud en duidelijkheid. Zowel wat layout als wat beheer betreft. Want het StickyWall CMS kent in de basis maar één layout! En toch lukt het om elke website uniek te maken. Kijk maar naar deze website. Prachtig toch? Door jarenlange ervaring in websites bouwen weten de medewerkers van StickyWall als geen ander wat u met uw website wilt kunnen. Laat u overtuigen!

Eenvoud

Een duidelijke overzichtelijke website zonder poespas, waarin de klant snel de juiste informatie kan vinden. Eén layout voor alle websites! En toch ziet elke website op basis van het StickyWall CMS er weer anders uit! Met slechts een logo of huistijl heeft u binnen enkele dagen een volledig nieuwe StickyWall-website! Door gebruik van templates, zeg maar voorgeprogrammeerde pagina's, ziet elke pagina van uw website er keurig uit. StickyWall bepaalt de vorm, u de inhoud!
Aan de beheerkant is de website door iederen, ook zonder specifieke webkennis, volledig zelf aan te passen. Vrijwel alle informatie is door uzelf te uploaden, te plaatsen en te wijzigen. Geen beperking in het aantal subpagina's. Elke pagina is door de hele website te koppelen aan andere pagina's. Integratie van een nieuwsmodule, foto-albums en uitgebreide contactpagina.

Kenmerken

Nog even in een overzicht de mogelijkheden die het StickyWall CMS biedt:

  • onbeperkt aantal hoofd- en subpagina's
  • standaar met diverse modules (onder andere nieuws, albums, porfolio, contact)
  • vaste templates (dus geen zorgen over de layout)
  • pagina-functie te bepalen met verschillende templates
  • volledige vrijheid in de plaatsing van de pagina's
  • koppeling van pagina's met homepage
  • modules onbeperkt te koppelen aan pagina's
  • beheer in het nederlands


Vindbaarheid

Het nieuwe StickyWall CMS is gebaseerd op het wereldwijd ondersteunde platform voor CMS-website MODX. Dit platform blinkt uit vanwege de vindbaarheid, stabiliteit en flexibiliteit. StickyWall helpt u bij het vullen van de website om zowel de inhoud als de vindbaarheid te verbeteren.

Uit te breiden

Het basis StickyWall CMS is natuurlijk aan uw wensen aan te passen. MODX biedt vele mogelijheden voor een customized website. Verder is beveiliging en doorvoeren van updates bij MODX beter dan bij concurrenten zoals Wordpress en Joomla. 

AVG

Met de komst van de wet op de privacy is het StickyWall CMS standaard vorobereidt met enkele functies die de veiligheid van uw website verbeteren. De meest in het oog springende aanpassing is dat uw website standaard achter een beveiliggde verbinding zit. Dat ziet u door de https:// voor uw url. Sommige browsers geven aan dat het een veiligewebsite bertreft of er wordt een groen slotje getoond naast de url.

Helpdesk

Uiteraard staat het team van StickyWall CMS persoonlijk voor u klaar als u toch nog vragen heeft. Geen wachttijden, tickets die aangemaakt moeten worden of een antwoordapparaat. Direct iemand aan de lijn die u zal helpen, in principe 24 uur per dag! Ook dat is StickyWall CMS!

Meer weten? Gewoon even mailen of bellen en wij vertellen u wat de mogelijkheden allemaal zijn!