Volledig vernieuwd! | 29-01-2016

Vanaf juni 2017 draait het StickyWall CMS op een volledig vernieuwd platform. De ontwikkelingen op het wijde net gaan enorm hard. Om voor nu en in de toekomst aan te sluiten bij die ontwikkelingen is StickyWall de samenwerking aangegaan met GHP-online. Met dezelfde randvoorwaarden van het oude CMS, eenvoud maar wel alle gebruikelijke mogelijkheden, is het StickyWall CMS volledig opnieuw opgezet op basis van MODX. Stabiel, veilig, vindbaar, responsive, crossbrowser bestendig en toekomstgericht

Ontwikkeling

De aanpassing aan een nieuw platform was geen eenvoudige beslissing. Echter de basis van het oude StickyWall CMS was onvoldoende om de ontwikkelingen op internet bij te houden. De eerste versie van het StickyWall CMS dateerd uit 2008 en sindsdien zijn de mogelijkheden explosief toegenomen. Met name de crossbrowser-bestendigheid (dus dat de website er in alle browsers er hetzelfde uitzag) bleek lastig vanwege de vele updates van die browsers. Daarnaast kwam ook de veiligheid van de website in het geding. Internet ontwikkeld zich voortdurend, de hackers worden steeds beter en slimmer en elke nieuwe bedreiging moest aangepakt worden. Met de overstap naar MODX heeft het StickyWall een stabiele, wereldwijd ondersteunde basis die uw website voor jaren een veilige en betrouwbare uitstraling van uw bedrijf of instelling geeft!

Update

De belangrijkste consequentie echter is dat de het "oude" StickyWall CMS niet doorontwikkeld wordt. Voor klanten die 2 jaar of korter een StickyWall website hebben en problemen ondervinden is er een overgangsregeling. Voor alle andere klanten zal een upgrade, tegen upgrade-tarief, naar het nieuwe StickYWall CMS worden geadviseerd. Een advies dat inmiddels door velen opgevolgd wordt. De eerste geupgrade websites zijn inmiddels opgeleverd en diverse websites worden op dit moment gebouwd.

Delen:

« Terug naar het overzicht