Diverse verbeteringen in het StickyWall CMS | 06-12-2017

Nu de websites op basis van het nieuwe StickyWall CMS al weer een tijdje draaien komen er tips van gebruikers binnen. Nuttige tips waar het team van StickyWall direct wat mee heeft gedaan!

Zo zijn de afbeeldingen in de header nu standaard geplaatst in een Gallery. Deze is door de gebruiker zelf te vullen. Voorheen moetsen deze afbeeldingen in een speciale map geupload worden. Het is een kleine verbetering, maar hierdoor wordt het plaatsen van afbeeldingen in de header nog verder vereenvoudigd. Nuttige tip dus. Enkele andere verbeteringen zijn:

- zoekbalk met mailadres en telefoonnummer standaard bovenaan de webpagina. Goed vindbare mogelijkheden voor de bereikbaarheid staan hoog op de prioriteitenlijst bij onze klanten.
- als er geen link van een headerafbeelding naar een pagina gemaakt wordt verdwijnt "Lees meer" uit de header. Voorheen bleef "Lees meer" staan maar was er geen linktekst als het veld heirvoor ind e manager niet ingevuld werd.
- de gebruiker kan zelf het emailadres aanpassen waar de inhoud van het formulier op bijvoorbeeld de contactpagina naar toe gestuurd moet worden. Deze bleek nogal eens te wisselen en men vergat ons nog wel eens in te lichten als deze wijzigde.
- diverse kleine technische aanpassingen.

Op deze wijze wordt het StickyWall CMS up to date gehouden. U als gebruiker heeft ook een grote invloed hoe het CMS zich zal ontwikkelen! Blijf het StickyWall-team daarom voorzien van tips, opmerkingen, domme vragen (die nooit bestaan) en andere reacties waar wij zelf niet aan gedacht hebben!

 

Delen:

« Terug naar het overzicht