Actueel

Upgrade AVG-ondersteuning
24-01-2019

Zoals je inmiddels ongetwijfeld vaak gelezen hebt is op 25 mei 2018 de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden. Deze nieuwe privacywetgeving vervangt de Wet Bescherming Persoonsgegevens en geldt voor alle ondernemers, instellingen en overheden die persoonsgegevens verwerken…

lees verder »


Het StickyWall cms is klaar voor 2019!
08-01-2019

Nieuw jaar, nieuwe website! Dit is hét moment om voor een nieuwe website te kiezen! Het Stickywall cms is weer helemaal up to date en voorzien van de laatste snufjes. Heeft u de AVG nog niet op orde op uw website? StickyWall kan u hierbij helpen.

lees verder »


StickyWall CMS voorbereid op de AVG
01-06-2018

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet, de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), van toepassing in Nederland en ook in de rest van Europa. Als je een website of webshop beheert is er veel waar je rekening mee moet houden. De AVG zorgt ervoor dat privacyrechten voor gebruikers versterkt worden…

lees verder »


Korte storing website en mail
16-05-2018

Vanwege een storing op de server heeft een deel van de StickyWall-websites er vanmorgen kort uit gelegen. Ook mailen of mail ontvangen was hierdoor niet mogelijk.

lees verder »


Diverse verbeteringen in het StickyWall CMS
06-12-2017

Nu de websites op basis van het nieuwe StickyWall CMS al weer een tijdje draaien komen er tips van gebruikers binnen. Nuttige tips waar het team van StickyWall direct wat mee heeft gedaan!

lees verder »


Binnenkort ook 1 CMS en 1 layout voor scholen!
16-11-2017

Nadat StickyWall CMS is gestart met het leveren van websites op basis van het standaard StickyWall CMS met 1 layout gaat binnenkort ook de eerste school werken met een website op basis van het StickyWall-scholen-template. Ook 1 layout, wél alle mogelijkheden!

lees verder »


Gebruikers lovend over het nieuwe StickyWall CMS
20-10-2017

Sinds de lancering van het nieuwe StickyWall CMS afgelopen juni zijn er inmiddels al enkele tientallen website opgeleverd. Voor het grootste deel allemaal met één en hetzelfde basistemplate! En alle nieuwe eigenaren zijn voor 100% tevreden!

lees verder »


Volledig vernieuwd!
29-01-2016

Vanaf juni 2017 draait het StickyWall CMS op een volledig vernieuwd platform. De ontwikkelingen op het wijde net gaan enorm hard. Om voor nu en in de toekomst aan te sluiten bij die ontwikkelingen is StickyWall de samenwerking aangegaan met GHP-online. Met dezelfde randvoorwaarden van het oude CMS, eenvoud…

lees verder »